Koor Nieuwe Oogst 013

Vijfjarig Jubileum van Nieuwe Oogst 013

Op woensdag 22 mei vierde Nieuwe Oogst 013 haar vijfjarig bestaan met een speciaal mini concert in de Poorten. De feestelijke gelegenheid werd bijgewoond door een groot aantal enthousiaste bezoekers, die de ontmoetingsruimte volledig vulden. De sfeer was uitstekend en de aanwezigen waren unaniem lovend over de kwaliteit van de muziek en zang die werd gepresenteerd.

Het concert van Nieuwe Oogst 013 bestond uit een selectie van zogenaamde “Evergreens”, tijdloze klassiekers die minimaal 30 jaar oud zijn. Deze keuze van repertoire werd zeer gewaardeerd door het publiek, dat zichtbaar genoot van de nostalgische klanken en melodieën.
Nieuwe Oogst 013 staat open voor nieuwe leden en is vooral op zoek naar mannen die de groep willen versterken. De vereniging kijkt uit naar enthousiaste mannen die willen bijdragen aan hun muzikale optredens en de diversiteit binnen de groep willen vergroten. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om contact op te nemen via het volgende e-mailadres: nieuweoogst013@gmail.com.